• 1403/03/13
برگزاری مراسم روز جهانی MS

برنامه روز جهانی MS روز شنبه 12 خردادماه 1403 با همکاری مرکز تحقیقات نورولوژی در مرکزجامع MS  واقع در درماه امام رضا با حضور ریاست محترم درمانگاه، جناب آقای دکتر فداکار و مسئول محترم مرکز جامع MS استان فارس، سرکارخانم دکتر پورصادق و اساتید محترم گروه نورولوژی وسایر کارکنان ای واحد  برگزار گردید.در این  برنامه سرکار خانم دکتر پورصادق اقدامات انجام شده در مرکز جامع MS  را از زمان تاسیس در سال 1398 تاکنون را تشریح کردند . این اقدامات که شامل مشاوره رایگان به بیماران  بصورت حضوری و  آنلاین، و همچنین ارایه خدمات اختصاصی تزریقات در فضایی مناسب ، بازتوانی ، روانپزشکی، تغذیه  و ریجستری کشوری  می باشد نقش بسیار مهمی در بهبود کیفیت خدمت رسانی به بیماران MS ایفا کرده است. در این جلسه از تمامی همکاران در مرکز جامع بیماران مبتلا به MS تجلیل به عمل آمد و یادبودی نیز به بیماران حاضر در درمانگاه اهدا گردید.

• گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها